top of page

CENZAA: DESIGNED TO BE YOU!

Ik werk in de salon met de producten van Cenzaa.

Cenzaa biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan en geeft je de tools voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan. Ontdek het bewezen effectieve thuisprogramma dat bijdraagt aan maximaal huidresultaat. Het zit namelijk in ons krachtige DNA om huidverbetering te willen stimuleren. Het beste beter te maken. Volledig afgestemd op jouw behoefte, zodat jij de allerbeste versie van jezelf wordt!

Cenzaa werkt samen met vooraanstaande laboratoria en ontwikkelt samen met hen veilige, revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. We nemen het revolutionaire PCN2-systeem als basis en dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules. 

Skinnergy_05-06-21_56.jpg

Elke huid is uniek en vergt een andere aanpak om maximale huidverbetering te verwezenlijken. Cenzaa onderscheidt de verschillende types huid en huidproblemen, zoals pigment, acne en littekens. Zo heeft een huid met acne andere huidverbeteringsproducten nodig dan een huid die pigmentvlekken heeft. Een huid die snel vet wordt, behoeft een andere wijze van behandelen dan een rode huid. Door dit onderscheid te maken en de kenmerken onder te brengen in de meest voorkomende huidtypes, worden huidproblemen gericht en tot de kern aangepakt. Wat is jouw type huid? Welk probleem ondervindt jouw huid? Ontdek de krachtige aanpak van Cenzaa voor prachtig en blijvend resultaat. Voor nu en in de toekomst. Hoewel elke huid anders is, heeft het echter één gemene deler: het verdient de beste huidverzorging die een huid zich kan wensen. Kom stralend voor de dag met Cenzaa!

Facial.jpg

Bent u benieuwd wat een behandeling voor u kan betekenen? Maak hier een afspraak.

bottom of page